Onze visie

Wij bereiden onze leerlingen voor op de 21e eeuw. We hebben daarom aandacht voor cognitieve kennis en voor basisvaardigheden als kritisch, creatief, onderzoekend en oplossingsgericht denken, duidelijk communiceren, effectief en efficiënt samenwerken, ICT bekwaam zijn, mediawijs en sociaal-cultureel vaardig.

We besteden tijd en aandacht aan de identiteit van onze leerlingen: wie ben ik, waar ben ik goed in, wat wil ik bereiken? Zo helpen we hen goede weerbare burgers te worden.

Omdat onze leerlingen stuk voor stuk uniek zijn stemmen we ons onderwijs af op de verschillen die er zijn om alle leerlingen, naar hun eigen kunnen, optimaal te laten ontwikkelen.

Door betekenisvol onderwijs aan te bieden en kinderen nieuwsgierig te maken wordt leren leuker en vanzelfsprekend.