Onze visie

Onze leerlingen zijn de toekomst. We hebben daarom aandacht voor het vergroten van hun cognitieve kennis en voor het uitbreiden van basisvaardigheden als kritisch, creatief en oplossingsgericht denken, onderzoeken, communiceren en samenwerken. We maken onze leerlingen ICT vaardig, mediawijs en sociaal-cultureel vaardig. Door betekenisvol onderwijs aan te bieden blijft leren voor onze leerlingen vanzelfsprekend.

We besteden tijd en aandacht aan de persoonsvorming van onze leerlingen: Wie ben ik, waar ben ik goed in, wat wil ik bereiken?

Al onze leerlingen zijn uniek. Daarom stemmen we ons onderwijs af op de verschillen die er zijn zodat al onze leerlingen zich optimaal, naar hun eigen kunnen, ontwikkelen.